Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... výplach mozku?noo ... asi jo, to pak vysvětluje ledacos, ale kdo a proč vám to udělal?;-)

17 1
možnosti
TN

Trochu off topic, sorry. Ale jak byl tady v diskuzi zmíněn Vyvadil, tak mě to inspirovalo k nakouknutí na jeho fb. Zhruba hodina tam má:

"I já jsem dnes tak trochu tlachal, potom odbíhal a zase se vracel, radil se, urovnával myšlenky, nechal si nadávat i sprdával ostatní.

Takže havlisti: Sobotko, Schwarzenbergu,Kalousku, Stropnický a celá vy mediální a kulturní sféro, neradujte se. Do týdne proti vám vystartujeme.

A ZMĚNÍME TUTO ZEMI."

4 0
možnosti
MR

von by ten vytecny velitel a byvaly soudce nebo co to bylo uz i rad trestal

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Vyvadil-Ti-dnesni-Proamericti-havliste-byli-chudacci-ale-ti-v-pozadi-musi-byt-potrestani-368573

;-D;-D;-D;-D to je na sveraci kazajku. dostal na frak a prohlasuje jak vyhral.

4 0
možnosti
VF

Kdo chce, zdroje si najde, George Friedman, americký zpravodajský expert a odborník na národní bezpečnost, video aeronet.cz

2 7
možnosti

Přesně tak, ruský aeronet je cítit z každého vašeho slova....Rv

11 2
možnosti
MR

M24i77l98a75n 30R51a36d11e16k

31. 3. 2015 23:45

zrovna koukam na nadpis clanku - Cesi zase hrabou......

Vase rodna rec je rustina, co? A jake je vase ctene jmeno?

4 0
možnosti
MR

M54i97l78a51n 79R97a38d80e56k

31. 3. 2015 23:39

jo, uz je prakticky po vsem a vyvadilovci vyrazeji na internet. Vzdyt vy jste lide bud tam byli nahnani havlisty, a nebo jste tam vubec nebyli a nebo jste tam sli omylem.

Soudruzi vsazeji na zapometlivost.;-D

8 0
možnosti
RN

Mimochodem...tank nebyl v konvoji ani jeden. To Sovětská armáda nám jich sem v roce 1968 poslala několik stovek, možná i tisíc.

17 0
možnosti
MR

M62i60l85a21n 94R77a98d64e87k

31. 3. 2015 23:42

ale nechte vyvadilovce trollovat, bude stale vice lidi aktivne podporovat NATO ;-D

4 0
možnosti
RN

Říkáte, že nejste trol ani rusofil a ptáte se. Inu...pokusím se podle svých vědomostí odpovědět:

Evropa se cítí ohrožena Ruskem? Proč ne třeba Indií, Čínou? A proč nejednají evropské státy s Ruskem samostatně, bez Nata za zadkem?

- Možná proto, že Indie ani Čína jakožto jaderné velmoci nemají ve svých vojenských doktrinách zakotven preventivní úder jadernými zbraněmi, Rusko to má. A konečně, Indie ani Čína se nepodílely nikdy na žádném vojenském konfliktu v Evropě. Rusko samo svoji účast na Krymském oddělení nedávno přiznalo ústy Vladimíra Putina.

Nemělo se náhodou po studené válce a rozpadu Varšavské smlouvy Nato nerozšiřovat dál na východ od Německa?

- Upřímně, nevím, jaké v tomto smyslu NATO učinilo vůči Rusku závazky. Pokud se ale samostatné státy uchází o členství v nějaké organizaci typu NATO, která z jejich členství může mít prospěch, proč by se tomu měla tato organizace měla bránit?

Proč rozdělení Jugoslávie bylo pro demokratický západ ok a oddělení Krymu není ok?

Krym měl Ukrajině zůstat na základě Bukurešťských dohod z roku 1994 výměnou za to, že se vzdá svého jaderného arzenálu (který zdědila po SSSR) a nebude tedy novou jadernou mocností v regionu. Zdá se ale, že mezinárodní smlouva je pro Rusko nevýznamný pojem.

Nestačilo by třeba oprášit přátelství se Slováky a táhnout za jeden provaz s nimi, než s USA, kde druhý konec provazu není ani vidět ani slyšet a nakonec ani nemusí být?

- No nevím...ale pokud bych porovnal vojenské a ekonomické možnosti Slovenska a ČR dohromady s Ruskými, vychází mi, že ani tyto dva státy dohromady nemohou být Rusku protiváhou, natožpak partnerem. Ostatně, už v roce 1968 nám jasně ukázali (Rusové, nebo chcete-li Sověti), že uzavření spojenecké smlouvy v rámci Varšavské smlouvy není důvodem proto, aby k nám nepodnikli invazi. USA ale významnou protiváhu Rusku ve všech ohledech jsou a jsou proto logickým partnerem.

Nebo to chápete jinak?

21 0
možnosti
TN

Jako diskuzní příspěvek dobré. Souhlas.

Druhá věc je, že to adresujete osobě, která píše "My jsme národ s výplachem mozků od příchodu Havla na Hrad." a "velmi ale velmi naštvanej občan"

3 0
možnosti
VP

nejlepší odpůrce byl soudruh Cvalín, v Plzni málem dostal na budku;-D

10 0
možnosti

NATO je zkratka /North Atlantic Treaty Organization/ takže se nepíše Nato ale NATO, a ještě jedna věc  -  "hrabat hlavu do písku" to je co?  snad strkat hlavu do písku......hrabe tak maximálně vám;-)

11 1
možnosti
PN

Jo jo, to je krach co. Aspoň se naučte rozdíl mezi tankem aobrněným transportérem, když už vypouštíte, alo co ?

5 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1169x
otevřít oči, koukat, myslet a nenechat si vyplachovat mozek zejména lží politiků, mediální masáží a lidskou tupostí