Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J68i77ř26í 79P47l36í38v75a

28. 3. 2015 20:16

Vygúglujte si amerického vývojového psychologa Petera Graye- je to i česky. vysvětluje, proč je jednotné školství blbé, kdy se děti učí rády a kdy nerady, proč je ve škole šikana a spoustu jiných  věcí z psychologie dítěte.

0 0
možnosti
JM

Větný rozbor je důležitý jak pro psaní koncovek, tak pro jejich dělení čárkou, hlavně v těch složitých pravidlech která určují kde se píše čárka před a.

1 0
možnosti

Předvedl jste dokonalé nepochopení článku.  ;-(

2 1
možnosti
VS

Začátek vyznívá, že se děti učí blbiny.. Je to tak? Možná.. V některých případech určitě. Ale Váš vývod, že se ty nepotřebné blbiny mají učit jen děti, které půjdou dál studovat? To je blbina na entou. Látka základní školy má být látkou, kterou musí všichni projít a zvládnout (v případě notorických propadačů jen projít). Kdyby tam mělo být něco, co nemusí všichni zvládnout, tak je hloupost děti povinně do té školy vůbec posílat a dávat jim nějakou náhradní látku. Můžou jít do učení dřív. Ale pokud někdo nezvládá látku, kterou by měli v základu všichni hůře či lépe zvládnout? ... Vlastně není studijní typ, samozřejmě.

P.S. Většina neupotřebitelných věcí, které jste ze začátku jmenovala, je důležitá kvůli psaní čárek;-)

0 0
možnosti
HV

H77o26n10z65a 41V27r87á63n21a

28. 3. 2015 17:26

Naprosto souhlasím... Ač s autorkou v mnohém souhlasím, výkřikem " Proč se proboha musí děti, které nepůjdou na střední školy učit takové podrobnosti?" vše dobré v článku zazdila. Pokud by se tato myšlenka (nedej Bože) někde chytla, kdo určí co je ještě "podrobnost" a co není? A proč nějak dělit poslední ročník ZŠ? Po absolvování základky se přeci dědi rozdělí na učně, průmyslováky, gympláky, atp...

0 0
možnosti
JN

protože by si Anička Šabatů stěžovala

3 0
možnosti
MP

Ode mne karma. Souhlasím s vámi, že se děti ve školách učí spousty zbytečností, naopak nesouhlasím, že by tomu tak dříve nebylo. Je mi přes padesát a asi 20 let jsem učil na různých typech škol. A ani v dobách mé povinné školní docházky nebyla běžná praxe testů různé obtížnosti obvyklá. Vy jste asi měla štěstí na školu a učitele.

2 0
možnosti
DK

To si delate srandu ne? My jsme vsechny tyto veci, ktere jste jmenovala, brali na zakladce. Na stredni jsme meli uz jen literaturu a sloh. Jinak samozrejme nejedna se o nic sloziteho a ty rozdily napr. mezi slucovacim a odporovacim pomerem jsou jsou celkem dulezita vec. Tedy ne dulezita v tom smyslu, ze by ji potreboval znat cizinec zijici v CR, ale pro presne vyjadrovani napriklad v urednich textech je to nutne. Je tomu tak proto, ze u urcitych textu (zakony, vyhlasky, uredni sdeleni, apod.) je nutne zabranit dvojsmyslnostem a nepresnostem, ktere pri bezne mluve tolik nevadi. A k tomu je treba znat perfektne vetnou stavbu. Samozrejme ne kazdy to uplne ovlada, ale jak rikam, rozhodne se nejedna o nic sloziteho.

5 0
možnosti
VF

Ve školství je bordel, jako v celém státě, vzpomínám si na paní ministryni školství Buzkovou, její ratolest chodila na soukromé gymnázium, proč asi, veřejná škola nebyla dost TOP? Asi věděla proč

1 1
možnosti
LN

..neobjevila jste nic nového...tohle už dávno pochopili i cikáni...vědí že pro podpis složenky s dávkami stačí tři křížky...a tak děti do školy neposílají vůbec....

5 0
možnosti
JC

Jednotná škola dětem ubližuje. Nadaným i nenadaným. Potřebujeme horizontální diversifikaci školství, aby se každému dítěti mohlo dostat maxima vzdělání odpovídajícího jeho schopnostem.

7 0
možnosti
HM

No to ani nezkoušejte někde říct, copak nevíte, že plamenní obránci cikánů bojují za jednotné školství od kolébky do hrobu?

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1169x
otevřít oči, koukat, myslet a nenechat si vyplachovat mozek zejména lží politiků, mediální masáží a lidskou tupostí