Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dlužit může kdokoliv a každý za to nese následky-někdo v podobě placení úvěru, půjčky nebo v podobě splátkového kalendáře, na toho kdo neplatí ani pak je uvalena exekuce-v tom jsou si všichni rovni

1 0
možnosti

paní autorko,

úvěry od bank jsou motorem kapitalistické společnosti. Kdo bojuje proti úvěrům, bojuje proti jednomu z pilířů kapitalismu a tržního hospodářství.

Jedna věc je mít dluh, druhá věc je ten dluh nesplácet. A to je potřeba rozlišovat. Co tedy máte proti pravidelné splácejícím dlužníkům, i kdyby to byly politické strany?

2 0
možnosti
VF

Tak jestli tento úvěrový motor dopravil Řecko ke krachu, naší republiku zadlužil po další generace a samotné domácnosti v ČR dluží přes bilion Kč, nějak je ten motor asi vadný, ne? Bylo by třeba ho nějak poladit nebo  poštelovat.

0 0
možnosti
Foto

Chtělo by to sílu, která by zakázala kampaně i počet kandidujících stran a hnutí, rovněž počet zastupitelů by to chtělo trochu omezit. Jsou to vyhozené peníze, které mohou být prospěšné jinde.

1 2
možnosti

A co třeba zakázat všechny politické strany a ponechat jen jednu? To by se ušetřilo peněz. Za bolševika jsme také neměli volební kampaně a vítězila vždy ta jedna jediná správná politická strana.

Někdy žasnu nad tím, že lidé jsou ochotni v zájmu "úspory peněz" podporovat návrat totality.

3 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1169x
otevřít oči, koukat, myslet a nenechat si vyplachovat mozek zejména lží politiků, mediální masáží a lidskou tupostí