Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P19e89t35r 63P82o95u20r

10. 7. 2014 10:01

Rv[>-]   ...aspoň si neberte do huby slova té krásné písně, když už jí máte nevymáchanou ... hubu samozřejmě .....

3 3
možnosti

K90a65r57e55l 82H26a64n56á74k

10. 7. 2014 10:08

Ani mě nepřekvapuje, že příznivci agresivní organizace NATO jsou vždy tak sprostí jako vy. :-/

2 2
možnosti

J91a52n 72K65o18z96á19k

10. 7. 2014 9:52

Proč se nemohou dávat minusy? Je mi z této "dámy" špatně. S takovým přízemním názorem se nedá diskutovat.

2 3
možnosti

Pěkně a s nadhledem sepsáno. KarmaR^

5 1
možnosti
Foto

Uniká vám jedna věc - někdo tu práci dělat MUSÍ. Na světě neexistuje stát, který by si mohl dovolit nemít armádu a mít určité vymoženosti moderní doby. Je to podobné, jako kdysi s katem. Každý jím pohrdal, ale nikdo netvrdil, že zločinci nemají být potrestání na hrdle. Takže tu katovskou práci někdo dělat také musel. Váš přístup se mi jeví jako dost pokrytecký.

2 2
možnosti

Jó, to říkal doktor Mengele taky: "Někdo tu práci dělat musí".

1 1
možnosti

Idnes kritizuje cenzuru například v Číně a KLDR, ale sama ji ráda používá.

Když mají diskutující názor v souladu s demagogickou linií iDnes, tak mohou být i velmi sprostí a příspěvky jim cenzor nesmaže. Pokud ale někdo napíše opačné stanovisko a použije peprnější slova, tak cenzor hned zakročí a nepohodlný názor smaže. Vítejte v mediokracii.

2 1
možnosti

Pokud někdo nedokáže zachovávat elementární úctu k mrtvým spoluobčanům, omezení svobody si zaslouží. Bez ohledu na to, zda jinde omezení funguje správně.

0 1
možnosti

Až vás budou hasiči zachraňovat z hořícího domu a přitom někdo z nich zemře, jistě také řeknete, že není proč veřejně truchlit a vyznamenávat in memoriam, když to dělali pro peníze a věděli do čeho jdou.

Pokud se nechytáte, tak vám rád vysvětlím, že v Afghánistánu jsou zabíjeni lidé. Civilisté, včetně žen, starců i malých dětí. Nezabíjejí je ovšem ti vámi popsaní "žoldáci", ale příslušníci zločinných organizací, na jejichž potírání a na ochraně bezbranných se podílí mj. i naši vojáci. A že se to netýká jen dalekého Afghánistánu dobře dokládá fakt, že organizace tam sídlící dokázala udělat pěknou paseku v Americe i Evropě.

A blokování diskuse? Je pořád ještě obecně považováno za slušnost, že když někdo zemře, měl by požívat elementární úcty i s ohledem na pozůstalé a všechny, kteří si zemřelých váží. Proto je vhodné alespoň v čase smutku se vyjadřovat uměřeně a slušně. Bohužel nemalá část z nás toto pravidlo nejen ignoruje, ale předvádí opačný extrém. Proto je nanejvýš vhodné omezit svobodu slova tam, kde není dostatek základní lidské důstojnosti.

5 3
možnosti

Opravdu chcete srovnávat hasiče, kteří lidi zachraňují, a cizácké vojenské žoldáky, kteří přijedou zabíjet?!

3 4
možnosti
Foto

Vážená pan,í zvedá se mně nad vámi žaludek.Našivojáci nejsou žoldáci, kteří se nechají najímat za úplatu. Jsou to vojácidemokratické země. Do Afganistánu, do operace jako je ISAF je poslali politicidemokratické země zvolení do obou komor parlamentu.  Šli bojovat proti ideologii, která je stejněnebezpečná jako nacismus a komunismus.  V současné době je vojenská bojová technikanatolik složitá, že u ní by byl nezaučený záložák marný a to byl důvod, proč sepřešlo na profesionální armádu.  Voják jeto samé jako policista, hasič, vykonává normální práci, která je i službou proobyvatele a pro bezpečí spoluobčanů. Pokud při ní zahyne, je hrdinaRvRvRvRv

5 2
možnosti

Mám ve svém okolí 2 muže, kteří se účastnili několika misí. A oba přiznávají, že důvodem byly peníze. 2 roky na Balkáně znamenaly nový rodinný dům včetně vybavení. Takže si nenamlouvejme, že v Afgánistánu jsou z lásky k místním dětem.

Armáda je státní podnik s jistotami, řádnou výplatou a bonusy.To je velké lákadlo.

I pro mě jsou padlí vojáci hlavně mladí lidé se svými rodinami, které pro ně truchlí a za to, že zemřeli při výkonu povolání, jim patří pocty a to zvonění zvonů. Stejně jako hasičům a jiným záchranářům.

3 0
možnosti

Ano věděli do čeho jdou, podobně jako hasiči, policisté, váleční zpravodajové, zkrátka riziko povolání. Avšak to neznamená, že se nemá vyjádřit pocta a ocenění. Tito vojáci reprezentují naší vlast a plní závazky členství v NATO. Ano, mnozí namítnou, proč jsme tam "lezli", avšak historické zkušenosti nás k tomu vedly. Je tu jistota, že se na nás nikdo nevykašle jako již mnohokrát v našich pohnutých dějinách.

Já osobně jim v poledne vzdám čest!!!![>-]

6 1
možnosti

Kdo dal pokyn k zablokování diskuze o tomto tématu? To je demokracie?

Ne, to je to, kdyz neco vlastnite a zachazite s tim, jak chcete. Vam by se taky nelibilo, kdyby vam lide chodili na velkou na zahradku.

4 2
možnosti

Ano, to je ta "demokracie". Povolím jen to, co chci slyšet. ;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1169x
otevřít oči, koukat, myslet a nenechat si vyplachovat mozek zejména lží politiků, mediální masáží a lidskou tupostí