Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebo je nesmysl, myslet si, že za komunistů nebylo např. funkční zemědělství.

Tak to si tedy myslet mohu, protože to zemědělství nedokázalo vyprodukovat ani normální žlutou bramboru. Tu bílou, shnilou bramboru, tak na tu byste si mohla vzpomenout z dětství i vy.

2 1
možnosti
SN

:-)   JIří, pracoval jsem v zemědělství celý život. V poslední fázi před sameťákem ve velkém zemědělském podniku. MOderní stroje, nové technologie. Jezdily k nám zahraniční zájezdy zemědělců(pracovali na podstatně menších výměrách), záviděli nám. PRoto se také Dlouhý s Dybou nevýhodně uzavřenými asociačními dohodami s EU postarali o jeho likvidaci. Na brambory jste měl asi smůlu. Kilo stálo korunu, já dnes koupím kilo za 18 kč, teče z toho voda, absolutně nechutné! To je můj úhel pohledu.  !!!!!!

3 1
možnosti
MM

To je dobře, že jste to prokoukla. Víte co nejvíc chybí? Etika a morálka, ale tu strůjce privatizace, tunel dědek, podporovatel kmotrů, lobistů a mafiánů nepropagoval. Nás vychová, jak V.K. v 90. letech tvrdil, neviditelná ruka trhu. A tož včil tu je garnitura politiků chamtivých žvanilů, kterým jde hlavně o sebe. A Zeman?, opět použijí slova V.K. po zvolení Zemana. Tak nám pravda a láska zvítězila.... Nejsem nasíravý, musím se smát.;-D Sejdeme se v lepších časech.

2 0
možnosti
MT

Výborně napsáno. R^

6 3
možnosti
PN

Kritizuj dnešní poměry dle chuti, máš na to právo.... ovšem vyzdvihováním socialistického zemědělství a průmyslu se pouštíš na tenký led. Kde by dnes byla Škoda auto bez privatizace ? Na smetišti dějin,,, ty ekonomko;-D

5 5
možnosti
Foto

Tak nám, Vy EKONOME, napište něco o tom tenkém ledě. Třeba o textilním průmyslu, nebo sklářství, nebo o hornictví a ...... snad není třeba pokračovat dál. Rád si ta vaše moudra přečtu. Třeba o schodcích státního rozpočtu.

7 3
možnosti
PN

P28e34t43r 22N84ě44m46e17c

19. 5. 2014 22:48

Verko, bud moc rada, zes v te dobe nezila :-)

4 4
možnosti

tak jste nám o sobě sdělil, že jste to buď nečetl pořádně, nebo prostě nechápete - tak či onak, v takovým případě je lepší nekomentovat:-)

2 0
možnosti
JK

J48a43n 90K89o95t56t10a46s

19. 5. 2014 22:44

Máš karmu, protože tvé pocity jsou spřízněny se statisíci podobných tvých spoluobčanů. Někdo potřeboval nastrčenou figurku Václava Havla a Zbigniew Brzezinski o tom věděl 15 let před rokem 1989. Někdo potřeboval zničit nebezpečný socialismus a podařilo se mu ho zničit bez jediného výstřelu. Někdo potřebuje otročit jiné země....a...

6 8
možnosti
RH

Socialismus se zničil sám. Už jen jednosměrná emigrace vypovídá o tom, že socialismus byl nebezpečný především pro jeho konzumenty. Rv

5 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1169x
otevřít oči, koukat, myslet a nenechat si vyplachovat mozek zejména lží politiků, mediální masáží a lidskou tupostí