Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

No tak jsme vyřešili otázku korelace a oscilace, a teď by bylo dobré začít řešit Vaší nelehkou situaci. Z předchozích článků mi vyplynul společný jmenovatel Vašich problémů - neřešíte dostatečně důrazně a koordinovaně Vaši "odpovědnost" za dluhy exmanžela, dále nevyužíváte své situace ve svůj prospěch - lidově řečeno si necháváte zbytečně s*át na hlavu.

S rozumným právníkem byste měla po problémech, jenže teď už je asi pozdě. Můžete se pokusit soudit o nesprávný úřední postup a zastavit exekuce s ohledem na neplatný exekuční titul. Oddlužení (osobní bankrot) asi nepřipadá kvůli Vašim příjmům v úvahu, ale zkuste se zeptat na sociálním odboru nebo např. v Poradně při finanční tísni, oni Vám to přepočítají.

Dál kvalitního pro-bono právníka, nebo zkusit po první konzultaci zafinancovat přes službu financování soudních sporů (ProcesInvest např.). Sice jste vzhledem k situaci zřejmě propásla ty jednodušší šance s tím něco dělat, ale snad není nic ztraceno. Soustřeďte se na neplatnost směnky, tudíž na neplatnost exekučního titulu a následně nesprávný úřední postup. Tam je možno vysoudit i odškodnění, které následně použijete na zafinancování soudních sporů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1169x
otevřít oči, koukat, myslet a nenechat si vyplachovat mozek zejména lží politiků, mediální masáží a lidskou tupostí